A contemporary two storey residence above a 4 car garage which captures existing views to the Maribyrnong River.  The design of the residence enhances the lifestyle of the inhabitants by providing flexibility in accommodating a variety of day to day living scenarios. The residence enables a young family comprising two five year old twin girls and parents to spend quality time together in communal areas whilst the provision of separate living quarters enables isolation when required.  The living level is endowed with large panels of glass at bookends, providing a sense of openness from all areas. The palette of materials includes precast concrete, zinc, glass, limestone, marble and 2 pack joinery. Metal plate architraves, P50 shadow-lines and trimless light fittings throughout further enhance a sense of seamless quality. A central 8m long skylight showers the staircase and circulation areas with natural light.